In English

Kustannusliiketoiminta

Ou-Vel kustannus tuottaa käytännönläheisiä, selkokielisiä ja huippulaadukkaita valintaoppaita- ja opasvihkoja (16-30 sivua) sekä eksklusiivisia erikoisopaskirjoja (24-120 sivua) valikoiduille asiakasyrityksille / kumppaneille / yhteisöille kotimaassa sekä maailmanlaajuisesti.

 

Kirjojen ja oppaiden kohderyhmänä (saajina)ovat eri aihealueiden / kuluttajatuotteiden ostajat ja käyttäjät, jotka saavat opaskirjojen ja oppaiden myötä normaalia paremman käyttäjäkokemuksen ostamaansa hyödykkeeseen liittyen ja sitä kautta kirjan/oppaan tarjoavat yritykset saavat uskollisen ja pitkäaikaisen asiakkaan itselleen sekä erottautuvat samalla kilpailijoistaan positiivisella tavalla.

 

Tuotealueina/opaskirjojen aiheina voi esimerkiksi olla niin hyvinvointi, tietotekniikka, matkailu, urheilu (liikunta yleensä), puutarhanhoito, ulkoilu kuin ohjelmistojen parempi hyödyntäminen. Lisäksi kustannamme mm. yritysten historiikkeja, vuosikirjoja ja järjestöjen / yhdistysten tiedotuslehtiä sekä palvelu- ja matkailualan esitteitä / lehtiä.

 

Lisäksi tarjoamme mobiiliaplikaatioita ja -sivustoja, täydentämään kustantamiemme opaskirjojen ja oppaiden kautta jaettavaa informaatiota myös älypuhelin- ja tabletympäristöihin.

 

Oppaiden ja kirjojen sisällöntuotannossa käytämme kunkin osa-alueen erikoisosaajia ja ammattilaisia.Asiakasreferenssejä

Tuotamme asiakkaillemme


Lue lisää


Ou-Vel Oy
Taskisenperäntie 12
FIN-90800 OULU

puhelin 040 6534 747
e-mail: