In English

Painopalvelut

Ou-Vel Oy tarjoaa monipuoliset, räätälöidyt painoalan palvelut asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisesti.

 

Graafisen painotuotannon ympäristössä pääasiallisisena kalustona käytetään sekä perinteisiä offset MV- ja moniväripainokoneita, että nykyaikaisia digitaalisia väripainotuotantokoneita. Lisäksi käytössämme ovat suurkuva-. ja tasotulostamisen viimeisimmät laitteistot laadukkaiden erikoispainotuotteiden valmistamiseen. Riippuen eri painomateriaaleista ja -sovelluksista sekä siitä, painetaanko lyhyitä painoeriä vai laajoja kokonaisuuksia, palvelutuotteitamme valmistetaan usealla eri paikkakunnalla, alan parhaiden yhteistyökumppaniemme toimesta. 

 

Käytössämme on lajittelu-, taitto- (nuuttaus), leikkuu- ja nidontakoneita, eri tarpeisiin soveltuen.  Alihankintakumppaneidemme graafisen alan tuotantolaitteilla pystymme palvelemaan asiakkaidemme erityistarpeita entistä laajemmin. Tarjoamme esim. suurkuvatulostusta(ulkomainonta => banderollit, julkisivujen "huputukset" reikävinyylimateriaalille), ulko- ja sisätiloihin Roll Up -telineet ja winderit sekä säänkestävät opaskyltit ja ulkomainokset.

 

 Banderollit, rollupit ja beach flagit

Hinnat alk. 69€. Laajasta valikoimastamme löytyy Roll-Upit yksittäisiin tapahtumiin tai pitkäaikaiseen kovaan käyttöön. Lisäksi ulkokäyttöön erittäin hyvin soveltuvat tuulen mukaan kääntyvät beach flagit.


Lue lisää


Painotuotevalikoima

Painotuote palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. käyntikortit, kutsukortit ja kirjekuoret, kanta-asiakaspassit ja –kupongit, rinta- ja tuotemerkit, etukortit, tarrat ja tarra-arkit, paperikassit, esitteet, lehdet, banderollit, roll-upit ja beach flagit.


Lue lisää


Tuotekuvia

Tutustu kuviin painopalvelutuotteistamme. Halutessanne, toimitamme mallikappaleita evaluoitavaksenne.


Lue lisää


Ou-Vel Oy
Taskisenperäntie 12
FIN-90800 OULU

puhelin 040 6534 747
e-mail: