In English

Painopalvelut

Ou-Vel Oy tarjoaa monipuoliset, räätälöidyt painoalan palvelut asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisesti.

 

Graafisen painotuotannon ympäristössä pääasiallisisena kalustona käytetään sekä perinteisiä offset MV- ja moniväripainokoneita (OPP)1, että nykyaikaisia digitaalisia väripainotuotantokoneita (DPP)2, riippuen eri painomateriaaleista ja -sovelluksista sekä siitä, painetaanko lyhyitä painoeriä vai laajoja kokonaisuuksia. 

 

Lisäksi käytössämme on lajittelu-, taitto- (nuuttaus), leikkuu- ja nidontakoneita, eri tarpeisiin soveltuen. Uusimpana palveluna tarjoamme toissa syksynä (2013) hankitun paperikassikoneen mahdollistamat erikoispaperikassien monipuoliset tuotantopalvelut, nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Alihankintakumppaneidemme nykyaikaisilla graafisen alan tuotantolaitteilla pystymme palvelemaan asiakkaidemme erityistarpeita entistä laajemmin. Tarjoamme esim. suurkuvatulostusta(ulkomainonta => banderollit, julkisivujen "huputukset" reikävinyylimateriaalille), ulko- ja sisätiloihin Roll Up -telineet sekä säänkestävät opaskyltit ja ulkomainokset kotimaisen kumppanimme tuotantotiloissa Oulussa.

 

1 OPP => OffsetPainoPalvelut

2 DPP => DigiPainoPalvelutBanderollit, roll upit ja beach flagit

Hinnat alk. 69€. Laajasta valikoimastamme löytyy Roll-Upit yksittäisiin tapahtumiin tai pitkäaikaiseen kovaan käyttöön. Lisäksi ulkokäyttöön erittäin hyvin soveltuvat tuulen mukaan kääntyvät beach flagit.


Lue lisää


Painotuotevalikoima

Painotuote palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. käyntikortit, kutsukortit ja kirjekuoret, kanta-asiakaspassit ja –kupongit, rinta- ja tuotemerkit, etukortit, tarrat ja tarra-arkit, paperikassit, esitteet, lehdet, banderollit, roll-upit ja beach flagit.


Lue lisää


Tuotekuvia

Tutustu kuviin painopalvelutuotteistamme. Halutessanne, toimitamme mallikappaleita evaluoitavaksenne.


Lue lisää


Ou-Vel Oy
Taskisenperäntie 12
FIN-90800 OULU

Mikko +358 (0)40 5169 356
Jussi +358 (0)40 7766 660
e-mail: