In English

Golftuotteet

MITEN TOIMIA, JOS HALUAT KUULLA LISÄÄ TAI HALUAT TARJOUKSEN TEIDÄN TARPEIDEN KATTAMISEKSI…

-Pyydä meidät paikanpäälle visiitille! –Se ei maksa mitään ;) -Kartoitetaan yhdessä tarpeenne joko toimistolla tai golfkierroksen yhteydessä / sen jälkeen.
-Teemme Teille yksilöidyn ehdotuksen ja tarjouksen juuri Teidän tarpeisiinne.
-Toimitukset hoidamme henkilökohtaisesti ja tuotteet tarkistetaan yhdessä toimituksen yhteydessä.

HUOM!

-Emme ole volyymitoimittaja, joten pienetkin erikoistarpeenne huomioidaan ja voidaan toteuttaa.
-Olemme oululainen ja kotimainen perheyritys, jolla on hyvät ja luotettavat alihankintakumppanit pääasiassa Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalta.
-Palvelutuotteisiimme kuuluu Golfkenttätarvikkeiden ja painotuotteiden lisäksi graafinen suunnittelu(väyläkartat, logot, taulujen ja lippujen suunnittelu) ja digitaalisten viestintä- ja mainosalustojen toteutukset sekä älykalvo- ja älylasien projektimyynti.

Soita tai laita sähköpostia, niin jutellaan lisää….


PS.
Ota yhteyttä alla olevan yhteydenottolinkin kautta tai soittamalla, niin lähetämme luottamuksella golfkenttätuotteidemme ja palveluidemme hinnaston referenssilistan kera. Suunnittelemme, muokkaamme ja toteutamme golfkenttien väylägrafiikat nopeasti ammattitadolla ja valmistamme mm. kaikki metallituotteet itse. Lisäksi käytämme luotettavia eurooppalaisia toimijoita golfkenttien välitystarvikkeiden alihankintakanavina, mikäli oma tuotantomme "ei taivu" tarpeidenne tyydyttämiseksi.


Ou-Vel Oy
Taskisenperäntie 12
FIN-90800 OULU

puhelin 040 6534 747
e-mail: