In English
Ou-Vel Oy:n toimitilat Espoossa, Innopoli (kesä 2014)

Yritys

Ou-Vel Oy on vuonna 2008 perustettu kotimainen perheyritys, jonka toiminta perustuu yhteiseen tekemiseen, yli rajojen näkemiseen, avoimeen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön, uusien ideoiden ja toimintamallien aktiiviseen etsimiseen asiakkaiden, kumppaneiden ja oman yrityksen hyväksi sekä toisten ihmisten kunnioittamiseen, arvostukseen ja luottamukseen.

 

Ou-Vel Oy:n pääasiallinen liiketoiminta perustuu eksklusiivisesti tuotettujen, huippulaatuisten painopalvelutuotteiden tarjoamiseen kotimaisille yhdistyksille ja yrityksille. Laajaan palvelutuotevalikoimaan kuuluu mm. opaskirjojen ja erikoisjulkaisujen kustantaminen. Lisäksi tarjoomastamme löytyy opaskyltit, esitteet, kutsut, paperikassit, käyntikortit, kampanjakokonaisuudet, ulkomainontatuotteet; winderit, banderollit ja Roll-upit; -Siis kaikki ne tuotteet, jotka on painettavissa! 


Yritys tarjoaa/välittää omien palveluiden lisäksi laajan ja ammattitaitoisen kumppaniverkoston palveluita; Palveluihin kuuluvat mm. Tietotekniikan sekä tulostustarvikkeiden ja materiaalien  myynti, Myynninedistämispalvelut, Yrityskonsultointi, ICT-palvelut / konsultointi ja myynti joihin kuuluu mm. iDiD-infonäyttöjärjestelmät, Adoben ohjelmistotuotteet, Huawein verkkotuotteet, älykalvototeutuksien myynti ja asennukset Pohjois-Suomen alueella.


Ota yhteyttä, niin keskustellaan Teidän yrityksellenne parhaiten sopivasta palvelukokonaisuudesta. Lupaamme, että palveluidemme laatu täyttää toiveenne 100%:sti !.

 

Referenssejä näytämme mielellämme ja kerromme niistä lisää, kun tavataan ;) 

 

      Ou-Vel Oy

 

  
Ou-Vel Oy
Taskisenperäntie 12
FIN-90800 OULU

Jukka
Mikko
Jussi
puhelin 040 6534 747
e-mail: