In English
Ou-Vel Oy:n toimitilat Espoossa, Innopoli (kesä 2014)

Yritys

Ou-Vel Oy on kotimainen perheyritys, jonka toiminta perustuu yhteiseen tekemiseen, yli rajojen näkemiseen, avoimeen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön, uusien ideoiden ja toimintamallien aktiiviseen etsimiseen asiakkaiden ja oman yrityksen hyväksi sekä toisten ihmisten kunnioittamiseen, arvostukseen ja luottamukseen.

 

Ou-Vel Oy:n pääasiallinen liiketoiminta perustuu eksklusiivisesti tuotettujen huippulaadukkaiden opaskirjojen (24-120 sivua) ja erikoisjulkaisujen kustantamiseen. Lisäksi tarjoamme painopalvelutuotteita (mm. opaskyltit, esitteet, kutsut, asiakaslehdet, paperikassit, käyntikortit, kampanjakokonaisuudet, ulkomainonta, banderollit ja Roll-upit).


Yritys tarjoaa/välittää omien palveluiden lisäksi laajan ja ammattitaitoisen kumppaniverkoston palveluita (palveluihin kuuluvat mm. Tietotekniikan ja kulutuselektroniikan myynti, ICT-palvelut/konsultointi, Myynninedistämispalvelut, Yrityskonsultointi, Yritystapahtumat).


Ota yhteyttä, niin keskustellaan Teidän yrityksellenne parhaiten sopivasta palvelukokonaisuudesta. Lupaamme, että liiketoimintanne positiivinen kehitys ja erottautuminen kilpailijoistanne ei ainakaan jää kiinni palveluidemme laadusta ja yritystemme välisestä, luottamuksellisesta yhteistyöstämme.

 

Painopalvelutuotteiden myynti- ja suunnitteluvastuu on siirtynyt pojillemme Jussille ja Mikolle. 

 

Referenssejä näytämme mielellämme ja kerromme niistä lisää, kun tavataan ;) Jukka ja Outi Isotalo, 

Ou-Vel OyOu-Vel Oy
Taskisenperäntie 12
FIN-90800 OULU

Mikko +358 (0)40 5169 356
Jussi +358 (0)40 7766 660
e-mail: