In English
Ou-Vel Oy:n toimitilat Espoossa, Innopoli (kesä 2014)

Yritys

Ou-Vel Oy on vuonna 2008 perustettu kotimainen perheyritys, jonka toiminta perustuu yhteiseen tekemiseen, yli rajojen näkemiseen, avoimeen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön, uusien ideoiden ja toimintamallien aktiiviseen etsimiseen asiakkaiden, kumppaneiden ja oman yrityksen hyväksi sekä toisten ihmisten kunnioittamiseen, arvostukseen ja luottamukseen.

 

Ou-Vel Oy:n pääasiallinen liiketoiminta perustuu eksklusiivisesti tuotettujen, huippulaatuisten painopalvelutuotteiden tarjoamiseen kotimaisille yhdistyksille ja yrityksille; "AVAIMET KÄTEEN" -periaatteella. Laajaan palvelutuotevalikoimaan kuuluu mm. opaskirjojen ja erikoisjulkaisujen sisällöntuotanto ja kustantaminen. Lisäksi tarjoomastamme löytyy opaskyltit ja telineet, esitteet, kutsut, paperikassit, käyntikortit, kampanjakokonaisuudet, ulkomainontatuotteet; winderit, banderollit ja Roll-upit; -Siis kaikki ne tuotteet, jotka on painettavissa! 


Yritys tarjoaa/välittää omien painopalvelutuotteiden lisäksi laajan ja ammattitaitoisen kumppaniverkoston palveluita; Palveluihin kuuluvat mm. Tietotekniikan, tietokoneohjelmistojen sekä tulostustarvikkeiden ja materiaalien  konsultoiva myynti(ICT-palvelut mm. iDiD-infonäyttöjärjestelmät, Adoben ohjelmistotuotteet, Huawein verkkotuotteet, SONTE-älykalvototeutuksien myynti ja asennukset Pohjois-Suomen alueella, Lenovo ja Fujitsu -tietotekniikkatuotteet sekä Ibas Ontrack -tietojen palautuspalvelut ja -ratkaisut yrityksille, yhdistyksille ja kuluttajille).


Ota yhteyttä, niin keskustellaan Teidän yrityksellenne parhaiten sopivasta palvelukokonaisuudesta. Lupaamme, että palveluidemme laatu täyttää toiveenne 100%:sti !.

 

Referenssejä näytämme mielellämme ja kerromme niistä lisää, kun tavataan ;) Ou-Vel Oy, Jukka Isotalo

 

  
Ou-Vel Oy
Taskisenperäntie 12
FIN-90800 OULU

puhelin 040 6534 747
e-mail: