In English
Ou-Vel Oy:n toimitilat Espoossa, Innopoli (kesä 2014)

Yritys

Ou-Vel Oy on kotimainen perheyritys, jonka toiminta perustuu yhteiseen tekemiseen, yli rajojen näkemiseen, avoimeen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön, uusien ideoiden ja toimintamallien aktiiviseen etsimiseen asiakkaiden, kumppaneiden ja oman yrityksen hyväksi sekä toisten ihmisten kunnioittamiseen, arvostukseen ja luottamukseen.

 

Ou-Vel Oy:n pääasiallinen liiketoiminta perustuu eksklusiivisesti tuotettujen huippulaadukkaiden opaskirjojen ja erikoisjulkaisujen kustantamiseen. Lisäksi tarjoamme painopalvelutuotteita (mm. opaskyltit, esitteet, kutsut, asiakaslehdet, paperikassit, käyntikortit, kampanjakokonaisuudet, ulkomainonta, winderit, banderollit ja Roll-upit). 


Yritys tarjoaa/välittää omien palveluiden lisäksi laajan ja ammattitaitoisen kumppaniverkoston palveluita (palveluihin kuuluvat mm. Tietotekniikan ja kulutuselektroniikan myynti, ICT-palvelut/konsultointi, Myynninedistämispalvelut, Yrityskonsultointi, Yritystapahtumat ja uusimpana älykalvototeutuksien myynti Pohjois-Suomen alueella).


Ota yhteyttä, niin keskustellaan Teidän yrityksellenne parhaiten sopivasta palvelukokonaisuudesta. Lupaamme, että palveluidemme laatu täyttää toiveenne 100%:sti !.

 

Referenssejä näytämme mielellämme ja kerromme niistä lisää, kun tavataan ;) 

 

      Ou-Vel Oy

 

  
Ou-Vel Oy
Taskisenperäntie 12
FIN-90800 OULU

Jukka +358 (0)40 6534 747
Mikko +358 (0)40 5169 356
Jussi +358 (0)40 7766 660
e-mail: