In English

Avoimet työpaikat

Ou-Vel Oy on kotimainen perheyritys, jonka toiminta perustuu yhteiseen tekemiseen, yli rajojen näkemiseen, avoimeen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön, uusien ideoiden ja toimintamallien aktiiviseen etsimiseen asiakkaiden ja oman yrityksen hyväksi sekä toisten ihmisten kunnioittamiseen, arvostukseen ja luottamukseen.
 
Ou-Vel Oy:n pääasiallinen liiketoiminta perustuu eksklusiivisesti tuotettujen huippulaadukkaiden opaskirjojen (24-120 sivua) ja erikoisjulkaisujen kustantamiseen. Lisäksi tarjoamme painopalvelutuotteita (mm. opaskyltit, esitteet, kutsut, asiakaslehdet, paperikassit, käyntikortit,kampanjakokonaisuudet, ulkomainonta, banderollit ja Roll-upit) ja mobiiliapplikaatioita (mm. netti- ja mobiilisivustot, tablet- ja älypuhelinsovellukset), sekä uusimpana palveluna Projektien dokumentointipalvelut- "PD-AAS", valikoiduille asiakasyrityksille/kumppaneille kotimaassa sekä maailmanlaajuisesti.

Asiakkaidemme henkilökohtainen ja luottamuksellinen palvelu sekä nopea reagointi asiakkaidemme tarpeisiin ovat yrityksemme perusarvoja, kotimaisen ja luottamusta herättävän yrittämisen lisäksi.


Haemme nyt kustannusliiketoiminnasta kiinnostuneita myyntihenkilöitä !


Aluemyyntipäällikkö / Myyntineuvottelija


Tarvitsemme aktiivisia, "yrittäjähenkisiä" myynnin ammattilaisia joukkoomme.


Jos olet jo kokenut työelämässäsi lähes kaiken mahdollisen ja haluat päättää työaikasi ja menemisesi itsenäisesti, kuitenkin asiakaslähtöisesti ja tulosvastuullisesti; 

tai 

Olet nuori ja nälkäinen "myyntisiipien kantavuutta" kokeileva ja sitä oikeaa työpaikkaa vielä hakeva myyjä;
Täytä alla oleva hakemus, niin otamme yhteyttä keskustellaksemme lisää tarjoamastamme mahdollisuudesta toimia paino- ja kustannusalan tuotteiden ennakkoluulottoman toimijan palveluksessa/kanssa. Työ voi olla täyspäiväistä tai myös osa-aikaista. Vuoden 2022 aikana tavoitteenamme on vahvistaa myyntiorganisaatiotamme 2-4 henkilöllä.

Asuinpaikkakuntasi voi sijaita missä päin Suomea tahansa mutta haemme ensisijaisesti lisää myyntivoimaa Länsi- ja Itä-Suomen alueille sekä Pohjanmaalle.

Huom: Emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin, avoimiin työpaikkoihin liittyvissä kysymyksissä. Hyville henkilöille on aina tarvetta ja siksi olemme halukkaita keskustelemaan juuri sinulle sopivasta työn luonteesta, aloittamisaikataulusta sekä sitoutumisasteestasi Ou-Vel Oy:n toimintaan ja sen menestykseen.

Hakemustasi odottaen:

Jukka Isotalo

Ou-Vel Oy
Taskisenperäntie 12
FIN-90800 OULU

Jukka
Mikko
Jussi
puhelin 040 6534 747
e-mail: