In English

Avoimet työpaikat 2024

Ou-Vel Oy on kotimainen perheyritys, jonka toiminta perustuu yhteiseen tekemiseen, avoimeen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön, uusien ideoiden ja toimintamallien aktiiviseen etsimiseen asiakkaiden ja oman yrityksen hyväksi sekä toisten ihmisten kunnioittamiseen, arvostukseen ja luottamukseen.
 
Ou-Vel Oy:n pääasiallinen liiketoiminta on perustunut eksklusiivisesti tuotettujen huippulaadukkaiden opaskirjojen (24-120 sivua) ja erikoisjulkaisujen/historiikkien kustantamiseen sekä yhdistysten ja järjestöjen markkinointimateriaalien suunnitteluun ja tuottamiseen. Tarjoamme laajan skaalan painopalvelutuotteita (mm. opaskyltit, esitteet, kutsut, paperikassit, käyntikortit, kampanjakokonaisuudet, ulkomainonta, banderollit ja Roll-upit jne...).  
Tarjoamme myös ICT-konsultointia ja niihin liittyvien tuotteiden ja palveluiden myyntiä pääasiassa Pohjois-Suomen alueella. 
Edustuksiimme kuuluvat Fujitsun HP:n ja Lenovon työasemat ja kannettavat sekä niiden oheislaitteet. Huawein verkkotuotteet, iDiD-infonäyttöjärjestelmät, Adoben ohjelmistolisenssit. ibas Ontrack -tiedonpalautuspalvelut, älykalvojen myynti ja asennukset sekä valikoidusti ICT-segmenttiin liittyvät muut tuotteet ja palvelut.

Asiakkaidemme henkilökohtainen ja luottamuksellinen palvelu sekä nopea reagointi asiakkaidemme tarpeisiin ovat yrityksemme perusarvoja, kotimaisen ja luottamusta herättävän yrittämisen lisäksi.


Haemme kahta(2) Painotuotepalveluista ja ICT-myynnistä kiinnostunutta myyntihenkilöä Pohjois-Suomen alueelle!


Myyntikonsultti / Sales Consultant


Tarvitsemme aktiivisia, yrittäjähenkisiä ja "itseohjautuvia" myynnin ammattilaisia joukkoomme.


Jos olet jo kokenut työelämässäsi lähes kaiken mahdollisen ja haluat päättää työaikasi ja menemisesi itsenäisesti, kuitenkin asiakaslähtöisesti ja tulosvastuullisesti; 


tai 


Olet nuori ja nälkäinen "myyntisiipien kantavuutta kokeileva" ja sitä oikeaa työpaikkaa vielä hakeva myyjä;


Täytä alla oleva hakemus, niin otamme yhteyttä keskustellaksemme lisää tarjoamastamme mahdollisuudesta toimia ennakkoluulottoman yrityksen palveluksessa/kanssa. Työ voi olla täyspäiväistä tai myös osa-aikaista. Vuoden 2024 aikana tavoitteenamme on vahvistaa myyntiorganisaatiotamme 2-4 henkilöllä.


Asuinpaikkakuntasi voi sijaita joko Pohjois-Pohjanmaalla, Lapissa tai Kainuussa, sillä haemme ensisijaisesti lisää myyntivoimaa koko Pohjois-Suomen alueelle. Myös aktiiviselle toimijalle Etelä-Suomen alueella on aina käyttöä ;)


Huom: Hyville henkilöille on aina tarvetta ja siksi olemme halukkaita keskustelemaan juuri sinulle sopivasta työn luonteesta, aloittamisaikataulusta sekä sitoutumisasteestasi Ou-Vel Oy:n toimintaan ja sen menestykseen.


Hakemustasi odottaen:

Jukka Isotalo, yrittäjä/toimitusjohtaja  p. 040 653 4747

Ou-Vel Oy
Taskisenperäntie 12
FIN-90800 OULU

puhelin 040 6534 747
e-mail: